Ioana joi, 18 septembrie 2008




Ehhh...si iata ca a inceput si clasa a X-a!
Bun,colegi noi...fain! De treaba,baietii se integreaza mai repede din cate vad.Le asimilam noi si pe fete...sa speram :-?

Prima zi,discursul superultraextramega-lung al lu' dirigu',povestiri fara rost,timp pierdut aiurea,cateva glumitze,pupici,imbratisari,texte : "vaaai,fata,ce bine arati!","vaaaai,dar si tu!",aflam oraru',nu mai prindem manuale ca doar ceilalti nu statusera la taclale cu dirigii/dirigele despre amintiri din copilarie,ma plimb un pic cu dirigu pe holurile liceului...mandra! De acuma suntem "aia mari",invatam dimineata,suntem deja de-ai...liceului,ca sa nu zic "de-ai casei".In orice caz,mai vedem si alte chipuri pe coridoare,e fain,desi cam aglomerat,fata de cum eram obisnuita.Dar imi place!

Bun,dupa ce reusim in final sa scapam,hai sa iesim undeva "ca-ntre fete",ca baietii nu ne-au onorat cu prezenta,ca deh...! Ne e foame,ok,hai sa mancam ceva.Afara ploua,atunci nu prea tare,mai tarziu,cand ne-am intors, turna.Pe platou,tamtamtamtamtanananatam,fantana arteziana pornita.
Uh,so secsi,adevarul e ca nici nu era atmosfera destul de umeda,ce sa zic...
Dar ce mai conteaza,domnul primar urca in restaurant exact cand coboram noi... ;))

Zilele urmatoare,cam direct,cam in paine,cam mult...mi-e somn,sunt obosita,nu m-am obisnuit cu programul,cu laboratoru',cu ideea ca a inceput scoala!...adica,hm,chiar vreau vacantza!

Eh,ma gandeam...ce se potrivesc versurile din Ani de Liceu ... "Ani de liceu/Cu emotii la romana/Scumpii ani de liceu/Cand la mate dai de greu!" ...azi am avut emotii inainte de romana si ne-am luptat cu somnul si lenea la ora de mate! Vai,dar dirigu ziceai ca avea motor la degete :)) Eh,noi sa fim sanatosi!

In rest,da,e frumos la liceu...da,chiar e! Aaa,da,chiar mai avem uniforma! Si,da,chiar tre' sa o purtam! Si ne fac si ecusoane,pe alea ni le legam de gat,ca legitimatiile de anu' trecut n-aveau lantz :))

Maine se termina saptamana asta,una obositoare,chiar am nevoie de somn,mult somn! Abia astept,o sa fiu viteaza,o sa rezist pana la sfarsitul orelor si apoi ma asteapta patul meu,da,ala enorm,de va ziceam mai demult :X

Noapte buna!Eu o sa visez vara si marea! Visati si voi :X


1 comments:

Anonim spunea...

Eu inca mai am impresia ca e vara :))
Chiar daca ne imbracam mai gros.
Ani de liceu cu m*iste care ma pupa in c*rrrrr :))
azi iar am mate =)))
ghhh!