Ioana joi, 29 octombrie 2009


Collie Buddz-Tomorrows another day
Asculta mai multe audio Muzica

Şi ai senzaţia că îi pasă cuiva? Mai gândeşte-te! Toţi au altceva mai bun de făcut, nu interesează pe nimeni când te simţi rău, când suferi, când plângi. Poate doar un pic atunci când râzi, ca să afle şi ei de ce şi să se amuze.Dar asta durează puţin. Atât de puţin încât nici nu contează. În final tot singură eşti.
Bea-ţi ceaiul în continuare, dar nu te iluziona, nu-ţi va schimba cu nimic starea. Singurul mod de a-ţi reveni, de a te ridica, este asemenea păsării Phoenix. Eşti puternică şi ştii asta. Gata! Punct şi de la capăt! This is not the end!

3 comments:

Iulix spunea...

Unora le pasa! Vreau sa cred asta pentru ca altfel nu as intelege de ce plang atunci cand aud o poveste sau o intamplare trista. Cred insa ca suntem prea grabiti si prea presati de anumite chestii pentru a sta si analiza starea fiecaruia, evidentiata bine-nteles prin mimica, gesturi. Si sunt unele persoane care chiar nu se manifesta. Eu sunt una dintre ele.

Cred ca mai mult scriu comentariul acesta mie insumi. Ciudat!;))

Ne vedem maine >:D<:*

ma ning in fluturi spunea...

"punct si de la capat." dar se pare ca ma impiedic numai de virgule :(

Ioana spunea...

Incep sa ma gandesc din ce in ce mai des daca ne pasa.Ajung la concluzia ca nu, pentru ca judecam multe chestii fara sa stim care e de fapt adevarata fata a lucrului respectiv.
In fine, mi-e greu sa ma explic.De fapt, nici nu vreau sa ma inteleaga toata lumea. :)
Ne vedem!

Alexandra, virgulele sunt ca obstacolele de la cursele de atletism. Trebuie sa le sari, nu sa te opresti in fata lor! Poti! Toti putem!