Ioana sâmbătă, 3 octombrie 2009


Amy Winehouse-Stronger than me
Asculta mai multe audio Muzica
Azi îmi place melodia asta.Punct.


Sâmbătă, dimineaţă, ploaie, frig, înăuntru, semi-întuneric, cald, cacao, engleză, muzică, ceai, miere, biscuiţi, conversaţii, zâmbet, amintiri, bloguri, carte, confort.

Reţeta perfectă pentru o zi de sâmbătă reuşită. Şi motivul ideal pentru a reflecta la sfaturile oamenilor mari: "Bucuraţi-vă de anii de şcoală, mai ales de cei de liceu, pentru că mai târziu o să tânjiţi după ei."
Nu spune nimeni cât de târziu, dar, din păcate, în căminul facultăţii nu vei mai putea trăi o astfel de sâmbătă.Cu atât mai puţin dacă ai loc în unul din căminele nerenovate, când va trebui să împarţi aceiaşi doişpe metri pătraţi, aceeaşi masă fără un colţ, acelaşi dulap cu poliţe sprijinite într-un cui şi acelaşi linoleum ars, cu alte trei colege care tânjesc la fel ca şi tine după ceaiul făcut de mama, după patul lor mare de acasă, după camera viu colorată şi după liniştea pe care o găseau mereu acolo.
Din fericire, dacă până la Bucureşti ajungi într-o oră juma'te, atunci te vei mai putea bucura de dimineţi de sâmbătă acasă, în camera ta la care visezi tot restul săptamânii şi cu tot răsfăţul mamei tale revărsat asupră-ţi.

În concluzie, să trăim clipa, cum s-ar zice, pentru că, într-adevăr, dacă privim aşa un pic spre viitor, genul ăsta de confort, atât fizic cât şi psihic, nu se prea întrevede.

Până atunci, la liceu e grevă luni, deci ador weekendurile prelungite :X

2 comments:

ma ning in fluturi spunea...

:o noua nu ne-a zis nimeni de greva.

eusunteu spunea...

:x cui nu ii place un weekend prelungiiiiiiiiit?