Ioana joi, 12 februarie 2009



Ai mancat vreodata ciocolata neagra cu ceai? Nici eu pana acum...hm, e buna.Vezi ce frumoasa e seara de joi cand tu nu trebuie sa mai scrii la fizica si nici sa mai inveti la studiu...si cand nu-ti mai pasa de isteriile profei de info de maine?Si cand ai si ceva frumos la care sa te gandesti? Si la care sa speri...

Da, stiu ca s-a terminat ceaiul si ca mai ai doar un sfert de patratica de ciocolata, sa nu uiti maine sa mai cumperi.Vezi, ai pierdut vremea pe mess si nu ti-ai dat seama ca trece timpul.Da, stiu ca nu e tarziu, dar oricum sa stii ca daca te culci mai devreme, vine mai repede "maine" si o sa ajungi la scoala.Nu minti, stiu ca abia astepti! Nu te mai stresa atata, chiar tu ai spus-o : "Some things are just meant to be..." , deci daca e sa fie, o sa fie! Da, sigur, nu ma mai intreba de zece ori.

Iar ti-au inghetat mainile, vezi!
Degeaba te uiti la telefonul ala de sapte sute cinci zeci si patru de mii trei sute treizeci de ora, nu suna, nu vezi? Si daca suna o sa sune cine nu vrei, cum s-a intamplat si mai devreme.Si sterge o data tampenia aia pe care ai adaugat-o in agenda, ca cine stie cine o mai citeste.Lasa asa simplu, cum era! Ai sters, da? Bravo!
M-ai innebunit.Am inteles ca vrei in excursie din nou si din nou, dar gata.O sa te duci in prima excursie care iti convine.E ok? Te linisteste gandul? Bun.


Nu ma mai stresa atata cu P-urile si S-urile.Some things are just meant to be...n-o sa mai mori inca patru luni la S-uri, parca ti-era dor de S7.Aaaa, nu-ti mai e acum, pai cum sa nu, ai prins gustul "aerului de parter".Hai mai uita-te o data in telefon.Asa, te-ai linistit? Bun.
A trecut repede saptamana asta, nu? Da, stiu ca tu nu vrei sa vina weekend-ul, sunt doua zile totusi in care...da, scuze, nu mai zic, ca poate minunea va avea loc. Aaaa, vrei sa vina weekend-ul? De cand? Aaaa, esti obosita.Da, a fost o saptamana relativ grea, nu? Si mate si na... Scuza-ma ca am adus vorba de mate, stiu ca iti place mult...

In loc sa scrii toate chestiile astea mai bine faceai un dus fierbinte si citeai
Jane Eyre ca te asteapta cuminte pe etajera.Sau macar te mai uitai la Jeff Dunham.Aaa, te-ai amuzat cu Deny, sunteti niste rele! Stiu ca e un pic amuzant, dar totusi...bine, bine, fa ce vrei!
Uite ti-au inghetat mainile de tot si ti se face piele ca de gaina.
Fugi si baga-te in pat!

Noapte buna si....cum ti-a urat vanzatorul de suveniruri din Sighisoara : "Sa fii iubita, draga!"

3 comments:

missundaztood spunea...

sa fii iubita!!!

Andreea Vieru spunea...

Ciocolata neagra cu mandarine! Mmmmm..

Ioana spunea...

mersi, iulia :)

Hmm,nu stiu cum e cu mandarine, dar o sa incerc :P