Ioana marți, 17 februarie 2009


Ei.Es. Acest post trebuie citit ascultand melodia asta. :">

Iti vine sa razi si esti trista in acelasi timp, nu dormi daca te gandesti acolo si, totusi, nu incetezi sa o faci, iti face rau si bine in acelasi timp, stii ca ai treaba si te streseaza gandul, dar parca iti pasa mai putin acum, nu-i asa? Ba da.
Si ce daca nu ai fost duminica la teatru? Se mai joaca, oricum, nu e timpul pierdut si...lasa, nu mai facem planuri, pentru ca ai vazut, nu e nevoie decat sa crezi.Asta iti zicea si Laura, iti amintesti? Dar nuuu, tu trebuia sa fii negativista.Ce bine ca nu ati facut niciun pariu, ca cine stie cu ce te alegeai.
Stiu, stiu ca iti vine sa dansezi, sa sari coarda, sa alergi si sa joci sotron, sa faci ingerasi in zapada si sa stai pe nisip, zambindu-i marii care iti gadila talpile si iti arunca pe buze stropi sarati cu miros de fericire...stiu...si mie :">

Ce copilarie pare totul, nu? Pai chiar e si e atat de frumos.Si sper ca o sa dureze.Adica nu sper nimic.O sa fie asa cum trebuie sa fie...pur si simplu...si iti tin pumnii :)

You're almost here or there...or...whatever you wanna call it.I know you're wondering : "Do I deserve it?" Yes, girl, you do, because you're special.I mean, I know everybody's special, but we were talking about YOU and you ARE special.Stop thinking about what "they" are going to say, because they don't really care about you and your happiness.Start taking decisions with your heart, and not your brain, it's not as hard as it seems, you know, it's just something new, that's all...

Be happy, girl!

Oh...

Pi.Es.Special people deserve special treatment...

3 comments:

ma ning in fluturi spunea...

ioana cea copilaroasa e "inlovaroasa"

post cu iz de dor 8->

INeedADream spunea...

superb..iar melodia imi place la nebunie:X >:D<

Anonim spunea...

trebuia pariu...
un drum pana in bucuresti :>

pierdeaiiiii si castigai.:))

:*