Ioana joi, 16 octombrie 2008


Nu obisnuiesc sa scriu pe blog ca in jurnal,dar o sa impartasesc azi niste lucruri,niste chestii minore(?) care ma streseaza la culme.
Bun,daca esti in autobuz/tramvai/troleibuz/metrou/maxi-taxi etc. si vezi ca cineva se ridica de pe scaun [e cu totul altceva cand e in picioare] si se indreapta spre usa,iar tu te indrepti la randul tau,spre aceeasi usa,de ce simti nevoia sa intrebi,cu un ton usor nervos uneori, "Coborati?" sau,mai frumos,cu un ton ironic: "Coborati...domnisoara?"...Nu,draga/dragule,nu cobor,m-am ridicat de nebuna de pe scaun si m-am indreptat catre usa pentru ca voiam sa ametesc privind asfaltul care ne fuge de sub roti si de fapt,voiam sa vad ce parfum foloseste tipul ala dragutz de colo si sa vad daca pe eticheta pantalonilor lu' tipa aia in verde scrie sau nu un di en gi,un guci-cuci sau asa ceva...! Normal,imbecilule,ca cobor,ca altfel,daca voiam conditie fizica si calcat in picioare nu ma asezam inca de la inceput,nu? Nu,nu e logic! Stiu,e greu! Asta e.

Apoi,de ce sunt barbatii asa perversi,nesimtiti,pedofili,imbecili [da,va iubim,dar nu cand sunteti asa cum am mentionat anterior! boilor!] ? Frate,la peste 30-35 de ani,nu mai intrebi o pustoaica de 16 care sta in statie : "Unde te duci tu asa singurica?" Imbecilule! Sper ca te-ai impiedicat cu prima ocazie.Si daca ti-a cazut ceva in cap,banuiesc ca te-ai prins ca te-a ajuns blestemul meu! Ca din cauza voastra nu ne lasa ai nostri sa mergem seara in oras sau la discoteca! Cretinilor!

In alta ordine de idei,maine e vineri [fuck,maine e info,dar trecem peste!],maine e teatru-forum,maine e somn,maine e...weekend! :X A,azi m-a ascultat la mate! Adica,ma rog,m-a scos la tabla,eram milion la suta sigura,stiam,sunt ghicitoare! :))

Don't be the reason
Don't be the reason
You'd better learn how to treat us right
Cause once a good girl goes bad
We die forever...

1 comments:

Anonim spunea...

pfooaaaaaaa
"Coborati?"
si mai si face o mutra de zici ca e calcata de tren [mutra]

da-o incolo de mate, nu tabla e problema ci testele!
:))