Ioana duminică, 19 iulie 2009




Michael Jackson - "Gone too soon"
Asculta mai multe audio Muzica



Si iti dai seama ca ranile dureroase nu se inchid niciodata. Lasi in grija timpului gandurile astea, sa rezolve el cu ele, dar nu face altceva decat sa-ti panseze sufletul, care nu se cicatrizeaza decat la suprafata si la prima atingere durerea reapare...si parca e mai mare decat la inceput.
Te simti neputincioasa si apar remuscarile.Esti frustrata pentru ca iti dai seama ca ai fi putut fi mai linistita si mai impacata acum, daca ai fi spus un singur cuvant...unul singur.Se spune ca nu-ti poti lua inapoi cuvintele. Dar, ma intreb, ce faci atunci cand nu le-ai spus si nu mai ai cui?

Cat de mult iti doresti sa dai timpul inapoi.Daca cineva ti-ar spune ca poti da timpul inapoi dar nu poti sa schimbi decat un lucru, stii foarte bine ce ai schimba.

Ce-ti mai ramane de facut? Sa te bucuri de cei pe care ii mai ai langa tine si sa le spui lor cat de mult tii la ei, sa le ceri iertare cand stii ca ai gresit, sa renunti la un orgoliu prostesc, sa ierti si tu la randul tau, ca sa poti trai linistita...



Post lacrimogen, da.Asa se intampla cand ploua, cand asculti tot felul de melodii, faci curat in folderul cu poze si mai citesti si anumite post-uri de pe anumite blog-uri.

Ugh :-<


10 comments:

ma ning in fluturi spunea...

>:D<

Iulix spunea...

Daca te ajuta cu ceva, si mie mi se intampla acelasi lucru! Melodia exprima cel mai bine, asa ca sa lasam sunetele sa "curga"...

Ioana spunea...

hug back, alexandra, mersi>:D<

ma ajuta...cred.oh, si melodia e...iar ma pun pe plans, damn! :-<

ma ning in fluturi spunea...

multi ani traiasca, multi ani traiasca, la muuuulti aaaani!
cine sa traiasca, cine sa traiasca, la muuuulti ani!
ioana sa traiasca, ioana sa traiasca, la muuuulti ani!
17 ani infinit :*

Ioana spunea...

multumesc>:D<

Anonim spunea...

:-<...are grija de noi de acolo,de sus..si sunt sigura ca vrea ca tu si iulia sa fiti puternice, el o sa va lumineze mereu si o sa aiba mereu grija de cele 2 surori mai mici din Cer...intre voi 3 e o legatura speciala,echipa voastra ramane cea mai buna ECHIPA...

Iulix spunea...

Anul trecut e vremea asta eram la Amara si iti mancam bomboanele:))...Multumim "anonim", oricum noi eram' suntem cei mai tari!:))


LA MULTI ANI, Ioana! Sa fii fericita, iubita si sa ai parte de TOT ce iti doresti!>:D<

P.S Sper ca iti citesti mass-urile!

Ioana spunea...

Multumesc, anonimule, desi mi-ar fi palcut sa stiu cine e autorul acestor randuri :)
Vreau sa cred ca asa e :-< Sper ca e asa...

Multumesc, Iulia >:D< Da, am citit mesajul :*
Si nu, anul trecut pe vremea asta nu ajunsesem pentru ca eram in trenul ala ultra-rapid :))

Anonim spunea...

La multi ani,Ioana!

Ioana spunea...

Multumesc :)